131943
Książka
W koszyku
Mikrobiologia żywności / Emil Drewniak, Teresa Drewniak. - Wyd. 6. - Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, 1998 (Warsz. : Wojs.ZG). - 163, [1] s. : fot., rys., wykr. ; 21 cm.
Status dostępności:
Czytelnia dla Dorosłych
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 579.67 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla uczniów kl. I zsz, zawód - operator maszyn i urządzeń przemysłu spożywczego oraz uczniów kl. II technikum zawodowego, zawód - technik technologii żywności.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej