131967
Książka
W koszyku
Zawiera informacje dotyczące roli nawyków żywieniowych w wywoływaniu oraz zapobieganiu i leczeniu wielu schorzeń układu pokarmowego. Autor przystępnie wyjaśnia w jaki sposób można leczyć choroby wątroby, pęcherzyka żółciowego, trzustki, owrzodzenia żołądka i dwunastnicy, a także jak się odżywiać, by te dolegliwości się nie nasilały. Nie pomija również problemów diet osób chorych na celiankę i tych, które cierpią na kamienie nerkowe.
Status dostępności:
Wypożyczalnia dla Dorosłych
Brak informacji o dostępności: sygn. 616 (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Good food for bad stomachs, 1997.
Uwaga dotycząca bibliografii
Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej